Weekendophold

Til dig der har behov for ren afslapning og nydelse

Gourmetophold på Hotel Thinggaard

Gourmetophold på Hotel Thinggaard

Nyd et fantastisk gourmetophold på Hotel Thinggaard, når de byder inden for til 5-retters gourmetmenu - inspireret fra Nationalpark Thy. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

2 personer: 2,796 2,433 kr.
Spar 17% (Tilmeld nyhedsbrevet)
Se tilbudet


Golf & Gourmet på Hotel Amerika

Golf & Gourmet på Hotel Amerika

Nyd hinanden med afslapning og forkælelse. Hotel Amerika huser et ophold hvor kvalitet, mad og golfoplevelse er af højeste standard. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

2 personer: 2,996 2,607 kr.
Spar 17% (Tilmeld nyhedsbrevet)
Se tilbudet


Romantisk ophold på Benniksgaard Hotel

Romantisk ophold på Benniksgaard Hotel

Tag på et romantisk ophold i Jylland på Benniksgaard Hotel ved Gråsten - tæt på grænsen. Opholdet inkluderer bl.a. middag, kaffe & vin. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

2 personer: 2,598 2,260 kr.
Spar 17% (Tilmeld nyhedsbrevet)
Se tilbudet


Wellnessophold på Tambohus Kro & Badehotel

Wellnessophold på Tambohus Kro & Badehotel

Tag på et afslappende wellnessophold på Tambohus Kro i Nordjylland. Besøget er inkl. adgang til enten Sydthy Kurbad eller Kurbad Limfjorden. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

2 personer: 2,798 2,434 kr.
Spar 17% (Tilmeld nyhedsbrevet)
Se tilbudet


All inclusive glamping på Lefeldtgaard

All inclusive glamping på Lefeldtgaard

Nyd et glamping ophold med alt inkluderet ved Ringsted. Her er der plads til hele familien, hvor I sammen kan nyde oplevelser i naturen. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

2 personer: 1,995 1,736 kr.
Spar 17% (Tilmeld nyhedsbrevet)
Se tilbudet


Hvad er gourmetophold på Hotel Thinggaard?

Kokken på Hotel Thinggaard finder middagsinspiration i baghaven. Men det er ikke en hvilken som helst baggård, kokken går rundt i, da stauder og små stenbede er afløst af vild, uberørt og blæsende natur. Når baghaven er Nationalpark Thy, er det hardcore havearbejde, men på den anden side har råvaren den saft og styrke, som Thy smager helt specielt. Sammen med den vilde natur hos din nærmeste nabo, Nationalpark Thy, slår Hotel Thinggaard dørene op til luksus og afslapning. Det er derfor også naturligt, at køkkenet på Hotel Thinggaard henter sine råvarer fra Limfjordslandet, og som medlemmer af "Regional Madkultur Thy-Mors" samarbejder de om at synliggøre og tilgængelig regional mad i Thy og Mors, samtidig med at der er fokus på bæredygtig kvalitet. .
Tilbud på Weekendophold: -17%


Hvad er golf & Gourmet på Hotel Amerika?

Nu har du chancen for at bruge en dag på at vise Tiger Woods, hvordan man slår hole-in-one, og om aftenen kan du diskutere succes på greens med dine venner. Hvis dette niveau ikke konkurrerer med Woods og McIlroy, er udsigten og naturen heldigvis så tiltalende, at dine kolleger ikke nødvendigvis vil se, at bolden ikke lander perfekt hver gang. Hotel Amerika er et moderne 4-stjernet hotel beliggende i Østersøskovens natur, ikke langt fra Mariager Fjord og Hobro Havn. Alle værelser er unikt indrettede og individuelle genstande er udvalgt efter det enkelte værelse. I restauranten skifter menuen jævnligt, så kvaliteten og nytænkningen af ​​retterne forbliver på et højt niveau.
Tilbud på Weekendophold: -17%


Hvad er romantisk ophold på Benniksgaard Hotel?

Når du kører op til Benniksgaard hotel, vil du opdage, at det er et stykke historie i Sønderjylland. Her i de hvide bindingsværksbygninger gemmer sig hundreder af års historie, og sange kan bruges til at fortælle om krigen ved den sønderjyske grænse, landbrugets storhedstid og udvikling og sønderjydernes fællesskabsfølelser. , sofaborde og sprog. . Lær om et stykke historie på Benniksgaard, hvor udsigt over Flensborg fjord og lange grønne marker vil overbevise dig om, hvorfor Sønderjylland har vundet så mange hjerter gang på gang. Benniksgaard Hotel kan dateres tilbage til 1393 og fungerede som en gård i Gråsten indtil 1997, kun 10 minutters kørsel fra den dansk-tyske grænse. Benniksgaard er i dag et luksushotel med en naturskøn beliggenhed med mange muligheder for at spille golf, aktiviteter og besøge Flensborg.
Tilbud på Weekendophold: -17%


Hvad er wellnessophold på Tambohus Kro & Badehotel?

I den nordlige del af Jylland er her en særlig ro, med længere afstande mellem byerne, hvilket tillader naturlig spredning. Derfor henvender mange mennesker sig i norden til naturen, når hverdagen går så hurtigt, at de skal trække vejret dybt. Her er Tambohus Kro & Badehotel dit sikre valg klar til at tilbyde dig et sundt ophold i Lamfjord. Læg din badedragt oven på din taske og tjek ind i vandkanten. Med udsigt over Limfjorden ligger Tambohus Kro ikke langt fra nogle af de største attraktioner i regionen. Vandrerhjemmet åbner dørene til moderne indkvartering i lyse omgivelser, tæt på naturen, men stadig med respekt for stedets historie og mange traditioner.
Tilbud på Weekendophold: -17%


Hvad er all inclusive glamping på Lefeldtgaard?

Pak kufferten og tag til Lefeldtgaard ved Ringsted for en fredelig glampingtur - mindre end en times kørsel fra København. Glamping er din måde at nyde frisk luft og luksuriøs indkvartering. I Lefeldtgaard skal I bare slappe af og nyde oplevelsen sammen. Indkvarteringen inkluderer brunch og middag, inklusive en madpakke med for det meste friske, økologiske råvarer, som du selv kan tilberede over bålet eller grillen. Lefeldtgaard og Dorotheas Have ligger mellem åbne marker, store skovområder og smukke søer. En familiedrevet glampingplads velegnet til store og små medlemmer af familien. Værtsparret Adraa og Dion Lefeldt har skabt de perfekte rammer for jeres behagelige ophold i Ringsteds natur med store luksustelte, legeplads, trampolin og fodboldbane.
Tilbud på Weekendophold: -17%


Virksomhed


Bundgaard
CVR: DK21095109
Weekend Ophold Tilbud - Spa Oplevelse Tilbud - Action Oplevelse Tilbud - Natur Oplevelse Tilbud - Kultur Oplevelse Tilbud - Smags Oplevelse Tilbud
Dataerklæring