Weekendophold

Til dig der har behov for ren afslapning og nydelse

Romantisk ophold på Kragerup Gods

Romantisk ophold på Kragerup Gods

Kragerup Gods har engang været Karen Blixens tilholdssted - lad det være dit for en weekend med romantik, restaurant, spa og meget mere, Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 2,495 kr.

Se tilbudet


Kroophold på Rold StorKro

Kroophold på Rold StorKro

Et kroophold på Rold StorKro giver dig afslapning & naturoplevelser. Kroopholdet er inkl. 3-retters middag, vinmenu & kaffe med cognac. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 2,550 kr.

Se tilbudet


Gourmetophold på Hotel Thinggaard

Gourmetophold på Hotel Thinggaard

Nyd et fantastisk gourmetophold på Hotel Thinggaard, når de byder inden for til 5-retters gourmetmenu - inspireret fra Nationalpark Thy. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 2,796 kr.

Se tilbudet


Slotsophold på Broholm

Slotsophold på Broholm

Nyd et slotsophold på historiske BROHOLM SLOT, hvor afslapning, gourmet og godt selskab byder dig velkommen. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 2,990 kr.

Se tilbudet


Kroophold hos Den Gamle Grænsekro

Kroophold hos Den Gamle Grænsekro

I den historiske honningkageby Christiansfeld ligger Den Gamle Grænsekro. Her får du et kroophold med 1-2 overnatninger & 3-retters menu. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 1,450 kr.

Se tilbudet


Hvad er romantisk ophold på Kragerup Gods?

Blot en times kørsel fra København finder du et stykke danmarkshistorie, Kragrup Gods. Det er ikke svært at forestille sig, at Blixen ser store bygninger i Kragerup, omgivet af voldgrave og grønne skovområder, og selvom hun ikke har gået rundt på godset i lang tid, hænger eventyret stadig ved. Kragerup-guderne går 8 generationer tilbage, med bygninger helt tilbage til 1610. I dag er Kragerup Gods et moderne, bæredygtigt initiativ, der driver et aktivt landbrug og åbner døre til historie, begivenheder og stuer. Et sted åbent for offentligheden. Kragerup Gods modtog i 2014 miljømærket "Grøn Nøgle", som markerer godset som CO2-neutralt.Hvad er kroophold på Rold StorKro?

Brølende træer omgiver Rold StorKro, der dukker op mellem stammerne, og skovens tætte løv breder sig rundt som en blød dyne. Her kan man opleve særligt kraftige årstidsskift, fra træernes gule ild om efteråret, til den første hvide vinterfrost på grenene og endelig forårets komme, hvor små grønne skud folder sig ud til sommergrønne blade. Også indenfor følger du naturens spor, da restaurantens store panoramavinduer giver mulighed for at se Gravlev Ådal og hjortene græsse foran hotellet. Siden 1958 har Rold StorKro ligget i smuk natur, der har tiltrukket gæster med sin skønhed og fremragende service. Kroen fik en grøn nøgle i 1998, hvilket betyder, at de overholder strenge krav om at beskytte miljøet, bruge økologiske råvarer og svanemærkeprodukter.Hvad er gourmetophold på Hotel Thinggaard?

Kokken på Hotel Thinggaard finder middagsinspiration i baghaven. Men det er ikke en hvilken som helst baggård, kokken går rundt i, da stauder og små stenbede er afløst af vild, uberørt og blæsende natur. Når baghaven er Nationalpark Thy, er det hardcore havearbejde, men på den anden side har råvaren den saft og styrke, som Thy smager helt specielt. Sammen med den vilde natur hos din nærmeste nabo, Nationalpark Thy, slår Hotel Thinggaard dørene op til luksus og afslapning. Det er derfor også naturligt, at køkkenet på Hotel Thinggaard henter sine råvarer fra Limfjordslandet, og som medlemmer af "Regional Madkultur Thy-Mors" samarbejder de om at synliggøre og tilgængelig regional mad i Thy og Mors, samtidig med at der er fokus på bæredygtig kvalitet. .Hvad er slotsophold på Broholm?

Med Broholm Slot knejsende over horisonten, er det ingen overraskelse at rette en smule på skørtet, justere slipset og komme til den øverste eventyrskala. For her kan du levende forestille dig aristokrater, der hænger ud i parken eller chatter i deres suiter. Kopier dem på dine eventyr. Broholm Slot byder velkommen med 700 års danmarkshistorie, hvor konger og oldtidsarv er en del af historien. Omgivet af parker, voldgrave og herregårdssøer bærer slottet præg af højsamfundet, der længe havde boet i Broholm. På Broholm Slot møder fortiden vores nutid i en klassisk forening.Hvad er kroophold hos Den Gamle Grænsekro?

Der er en særlig stemning på det gamle hotel, da der er brudstykker af danmarkshistorie gemt i væggene. Det samme er Den Gamle Grænsekro, hvor kongen, dronningen og kæmpende soldater udfoldede historiske begivenheder på vejen mod det, vi i dag kender som Sønderjylland. Når du træder ind ad dørene til dette gamle hotel, lærer du stedets skjulte historier – men det hele starter selvfølgelig med et moderne, nutidigt udgangspunkt. Den Gamle Grænsekro har ligget i Christiansfeld siden 1600-tallet og har været omdrejningspunkt for byens beboere. Denne kro med kongelige privilegier har været vært for mange historiske begivenheder, og når du besøger Den Gamle Grænsekro vil du opleve, hvordan historie og tradition forenes med en moderne ånd.