Weekendophold

Til dig der har behov for ren afslapning og nydelse

Kroophold på Rold StorKro

Kroophold på Rold StorKro

Et kroophold på Rold StorKro giver dig afslapning & naturoplevelser. Kroopholdet er inkl. 3-retters middag, vinmenu & kaffe med cognac. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 2,550 kr.

Se tilbudet


Miniferie på Hvalpsund Færgekro

Miniferie på Hvalpsund Færgekro

Unikt ophold med udsigt til Limfjorden. Overnatning i dobbeltværelse, 3-retters middag og lækker morgenbuffet på afrejsedagen. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 1,590 kr.

Se tilbudet


All inclusive glamping på Lefeldtgaard

All inclusive glamping på Lefeldtgaard

Nyd et glamping ophold med alt inkluderet ved Ringsted. Her er der plads til hele familien, hvor I sammen kan nyde oplevelser i naturen. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 1,995 kr.

Se tilbudet


Gourmetophold på Hvalpsund Færgekro

Gourmetophold på Hvalpsund Færgekro

Oplev Limfjorden & det smukke Vesthimmerland gennem et gastronomiophold på Hvalpsund Færgekro. Opholdet inkluderer gourmetmenu & morgenmad. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 1,990 kr.

Se tilbudet


Spa ritual & ophold på Hotel Kong Arthur

Spa ritual & ophold på Hotel Kong Arthur

Overnat i et Spa Executive værelse hos Hotel Kong Arthur inklusiv 2 valgfrie spa ritualer hos Ni’mat Spa. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 2,690 kr.

Se tilbudet


Hvad er kroophold på Rold StorKro?

Brølende træer omgiver Rold StorKro, der dukker op mellem stammerne, og skovens tætte løv breder sig rundt som en blød dyne. Her kan man opleve særligt kraftige årstidsskift, fra træernes gule ild om efteråret, til den første hvide vinterfrost på grenene og endelig forårets komme, hvor små grønne skud folder sig ud til sommergrønne blade. Også indenfor følger du naturens spor, da restaurantens store panoramavinduer giver mulighed for at se Gravlev Ådal og hjortene græsse foran hotellet. Siden 1958 har Rold StorKro ligget i smuk natur, der har tiltrukket gæster med sin skønhed og fremragende service. Kroen fik en grøn nøgle i 1998, hvilket betyder, at de overholder strenge krav om at beskytte miljøet, bruge økologiske råvarer og svanemærkeprodukter.Hvad er miniferie på Hvalpsund Færgekro?

Der er mange muligheder ved Hvalpsund Færgekro i Farsø. Miniferier i det nordjyske er for dig, der vil opleve noget nyt eller trænger til en pause fra hverdagen. Herregaarden Hessel, Jesperhus, Livø, Fur og Viskum Snaps er blot nogle af de nærliggende attraktioner, du kan udforske. Der er også rig mulighed for at gå på vandet, eller slappe af i Færgekroens charmerende lounge og beundre den smukke udsigt over Lynfjord. Uanset dine planer, kan du afslutte dagen med en 2-retters middag i hotellets hyggelige restaurant. Hvalpsund Færgekro er en af ​​de ældste kroer i Danmark med en plads i centrum af byen, et samlingssted for lokale og turister. Lodgen ligger i den naturskønne Limfjord og der er mange muligheder for at rejse i området. Hvalpsund Færgekro byder på en behagelig hostelatmosfære, natur og køkken samt et højt serviceniveau for at sikre dig den bedst mulige oplevelse.Hvad er all inclusive glamping på Lefeldtgaard?

Pak kufferten og tag til Lefeldtgaard ved Ringsted for en fredelig glampingtur - mindre end en times kørsel fra København. Glamping er din måde at nyde frisk luft og luksuriøs indkvartering. I Lefeldtgaard skal I bare slappe af og nyde oplevelsen sammen. Indkvarteringen inkluderer brunch og middag, inklusive en madpakke med for det meste friske, økologiske råvarer, som du selv kan tilberede over bålet eller grillen. Lefeldtgaard og Dorotheas Have ligger mellem åbne marker, store skovområder og smukke søer. En familiedrevet glampingplads velegnet til store og små medlemmer af familien. Værtsparret Adraa og Dion Lefeldt har skabt de perfekte rammer for jeres behagelige ophold i Ringsteds natur med store luksustelte, legeplads, trampolin og fodboldbane.Hvad er gourmetophold på Hvalpsund Færgekro?

Limfjorden ligger kun få minutters gang fra den gamle Færgekro, så lyden af ​​bølgerne, der kastes mod kysten, danner baggrundsmusikken til aftensmaden. Restauranten serverer lokale delikatesser, og det er svært ikke at lade dem vandre uden for skovfjordene, selvom øjnene skal se direkte på maden. Velkommen til overnatning med plads til at slappe af og fokusere på mad. Hvalpsund Færgekro er en af ​​de ældste kroer i Danmark med en plads i centrum af byen, et samlingssted for lokale og turister. Lodgen ligger i den naturskønne Limfjord og der er mange muligheder for at rejse i området. Hvalpsund Færgekro byder på en behagelig hostelatmosfære, natur og køkken samt et højt serviceniveau for at sikre dig den bedst mulige oplevelse.Hvad er spa ritual & ophold på Hotel Kong Arthur?

Efter opholdet i Spa på Kong Arthur Hotel overnatter du i hotellets luksuriøse Spa Executive værelser, som er designet til ren afslapning med pastelfarver og jacuzzier. Under dit ophold kan du bruge Ni'mat Spa i 2 timer, hvor du kan vælge mellem 2 af Ni'mats spa-ritualer, samt en spa-værtinde. Om aftenen kan du gå på opdagelse i Københavns mange spisemuligheder eller bo på hotellet, som har 3 forskellige restauranter, der serverer italiensk, japansk eller spansk køkken. Hotel Kong Arthur ligger i en brolagt gyde, et lille tilbagetog fra vejen, der omkranser Københavns gamle sø. Lige i hjertet af Nansensgade, nær Torvehallerne og tæt på Danmarks travleste station, Nørreport. På Kon Arthur Hotel, med højt til loftet, emblematisk og byens bedste spa - tilbyder vi alt fra service så god som en behandling til nordisk morgenmad, der smager lige så godt. bæredygtig udvikling.Virksomhed


Bundgaard
CVR: DK21095109
Kultur oplevelse? se de bedste... - Smags oplevelse? se de bedste ... - Dataerklæring.dk: den billige...