Weekendophold

Til dig der har behov for ren afslapning og nydelse

Getaway & Spa på Kurhotel Skodsborg

Getaway & Spa på Kurhotel Skodsborg

Trænger du til en pause fra hverdagen? Så prøv det ultimative hverdags-getaway på Kurhotel Skodsborg. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

2 personer: 2,189 1,904 kr.
Spar 17% (Tilmeld nyhedsbrevet)
Se tilbudet


Gourmetophold på Hvalpsund Færgekro

Gourmetophold på Hvalpsund Færgekro

Oplev Limfjorden & det smukke Vesthimmerland gennem et gastronomiophold på Hvalpsund Færgekro. Opholdet inkluderer gourmetmenu & morgenmad. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

2 personer: 1,990 1,731 kr.
Spar 17% (Tilmeld nyhedsbrevet)
Se tilbudet


Kør Jylland rundt i rooftop med OurStuff

Kør Jylland rundt i rooftop med OurStuff

Jylland rundt i rooftop monteret på taget af din egen bil. Oplev Jylland - fra nord til syd og fra øst til vest. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

2 personer: 6,798 5,914 kr.
Spar 17% (Tilmeld nyhedsbrevet)
Se tilbudet


Kroophold på Rold StorKro

Kroophold på Rold StorKro

Et kroophold på Rold StorKro giver dig afslapning & naturoplevelser. Kroopholdet er inkl. 3-retters middag, vinmenu & kaffe med cognac. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

2 personer: 2,550 2,219 kr.
Spar 17% (Tilmeld nyhedsbrevet)
Se tilbudet


Getaway på Hotel Amerika

Getaway på Hotel Amerika

Tag et afbræk fra hverdagens strabadser og nyd et ophold på Hotel Amerika. Placeret tæt på Mariager Fjord og med udsigt over skov. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

2 personer: 2,598 2,260 kr.
Spar 17% (Tilmeld nyhedsbrevet)
Se tilbudet


Hvad er getaway & Spa på Kurhotel Skodsborg?

Har du brug for en pause fra din daglige rutine? På Kurhotel Skodsborg ved København finder du en oase, hvor du i hverdagen kan stoppe op og lytte til stilheden og suge vandet. Indkvarteringen giver alt hvad du behøver for at nyde en 5-stjernet ferie fra hverdagen. Bo i lyst dobbeltværelse med adgang til den arkitekttegnede spa- og fitnessafdeling, afternoon tea, middag og morgenmad. På Kurhotel Skodsborg kan alle sanser opdages, men de rolige strømme skyller over hele stedet og udvikler sig fra kurbadets klukkende ro til Øresunds turbulente bølger forude. Kurhotel Skodsborg er et af Danmarks mest luksuriøse spahoteller med en prisbelønnet, arkitekttegnet spaafdeling til afslapning og wellness i naturskønne omgivelser. Udsigt fra Øresund indrammer opholdet her, mens oplevelsen af ​​en særlig nordisk atmosfære understøttes af det lette og rene design, der løber gennem Kurhotel Skodsborg.
Tilbud på Weekendophold: -17%


Hvad er gourmetophold på Hvalpsund Færgekro?

Limfjorden ligger kun få minutters gang fra den gamle Færgekro, så lyden af ​​bølgerne, der kastes mod kysten, danner baggrundsmusikken til aftensmaden. Restauranten serverer lokale delikatesser, og det er svært ikke at lade dem vandre uden for skovfjordene, selvom øjnene skal se direkte på maden. Velkommen til overnatning med plads til at slappe af og fokusere på mad. Hvalpsund Færgekro er en af ​​de ældste kroer i Danmark med en plads i centrum af byen, et samlingssted for lokale og turister. Lodgen ligger i den naturskønne Limfjord og der er mange muligheder for at rejse i området. Hvalpsund Færgekro byder på en behagelig hostelatmosfære, natur og køkken samt et højt serviceniveau for at sikre dig den bedst mulige oplevelse.
Tilbud på Weekendophold: -17%


Hvad er kør Jylland rundt i rooftop med OurStuff?

Danmark byder på så mange fantastiske oplevelser og attraktioner, og disse tider betyder, at mange vælger at genfinde alt det, der virkelig er tiltalende ved vores hjemmemiljø. Det er præcis, hvad du kan forvente på denne tur, der tager dig rundt i Jylland - fra nord til syd, fra øst til vest. Undervejs veksler I mellem overnatninger på dejlige hoteller og biltage – helt tæt på naturen. Uanset om du vil opdage Danmarks vidunderlige naturlige skønhed, den spektakulære UNESCO-arv, den spændende kultur, den gribende historie, eller bare forkæle dig selv med en guldmedalje, kan du med dig få en inspirerende guide til, hvad du skal gøre og se. Du kan selvfølgelig også tilrettelægge din ferie efter dine drømme og nyde fuld frihed. Det er det smukke ved en bilferie - også i Danmark. Så tag dine venner eller familie med på opdagelse og glæd dig til en ferie, der vil skabe gode minder. Hav en god tur! Hos OurStuff kan du få en naturoplevelse i specialklasser. For her venter en stor oplevelse til en lille pris – helt tæt på naturen. Hvis du spørger OurStuff, byder den på uovertrufne minder, som du sjældent glemmer. Hvis du kan lide en hurtig dag ude i naturen, kan du prøve strandsurfing i Rømø. Her kan du nyde windsurfing og mavesus på en af ​​de bedste strandsurfstrande i Europa. Vil du nyde friheden til at udforske, som du vil? Så vælg en af ​​Ourstuffs eventyrlige flerdages tagture - med spektakulær naturskønhed som din nærmeste nabo. Ser frem til dit eventyr - væk fra hverdagen.
Tilbud på Weekendophold: -17%


Hvad er kroophold på Rold StorKro?

Brølende træer omgiver Rold StorKro, der dukker op mellem stammerne, og skovens tætte løv breder sig rundt som en blød dyne. Her kan man opleve særligt kraftige årstidsskift, fra træernes gule ild om efteråret, til den første hvide vinterfrost på grenene og endelig forårets komme, hvor små grønne skud folder sig ud til sommergrønne blade. Også indenfor følger du naturens spor, da restaurantens store panoramavinduer giver mulighed for at se Gravlev Ådal og hjortene græsse foran hotellet. Siden 1958 har Rold StorKro ligget i smuk natur, der har tiltrukket gæster med sin skønhed og fremragende service. Kroen fik en grøn nøgle i 1998, hvilket betyder, at de overholder strenge krav om at beskytte miljøet, bruge økologiske råvarer og svanemærkeprodukter.
Tilbud på Weekendophold: -17%


Hvad er getaway på Hotel Amerika?

Mariagerfjord snor sig gennem landskabet og trækker den lange linje fra Kattegat til Hobro, hvor Hotel Amerika ligger ved siden af. Med en skov på den ene side og en fjord på den anden, i hjertet af naturen, kan du som gæst opleve de skiftende årstider helt tæt på. Om efteråret skinner kronen med gule og røde farver og erstatter vinterstierne og de hvide striber på vejene, som igen fører til foråret, hvor bøgetræerne spirer grønne knopper, der varsler sommerens begyndelse, og tidlige morgener i fjordene. Tag en dukkert og kølige hvidvine serveres på terrassen. Hotel Amerika er et moderne 4-stjernet hotel beliggende i Østersøskovens natur, ikke langt fra Mariager Fjord og Hobro Havn. Alle værelser er unikt indrettede og individuelle genstande er udvalgt efter det enkelte værelse. I restauranten skifter menuen jævnligt, så kvaliteten og nytænkningen af ​​retterne forbliver på et højt niveau.
Tilbud på Weekendophold: -17%


Virksomhed


Bundgaard
CVR: DK21095109
Weekend Ophold Tilbud - Spa Oplevelse Tilbud - Action Oplevelse Tilbud - Natur Oplevelse Tilbud - Kultur Oplevelse Tilbud - Smags Oplevelse Tilbud
Dataerklæring