Weekendophold

Til dig der har behov for ren afslapning og nydelse

Gourmetophold på Tambohus Kro og Badehotel

Gourmetophold på Tambohus Kro og Badehotel

Tambohus Kro byder dig velkommen til et lækkert gourmetophold. Maden tilberedes af lokale råvarer & serveres med udsigt over Limfjorden. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

2 personer: 2,298 1,999 kr.
Spar 17% (Tilmeld nyhedsbrevet)
Se tilbudet


Kroophold hos Den Gamle Grænsekro

Kroophold hos Den Gamle Grænsekro

I den historiske honningkageby Christiansfeld ligger Den Gamle Grænsekro. Her får du et kroophold med 1-2 overnatninger & 3-retters menu. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

2 personer: 1,450 1,262 kr.
Spar 17% (Tilmeld nyhedsbrevet)
Se tilbudet


Østersophold på Tambohus Kro & Badehotel

Østersophold på Tambohus Kro & Badehotel

Kokken på Tambohus Kro tager dig med på en spændende østerssafari i Limfjorden. Om aftenen serveres en 5-retters gourmetmenu med østers. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

2 personer: 3,398 2,956 kr.
Spar 17% (Tilmeld nyhedsbrevet)
Se tilbudet


Romantisk ophold på Jørgensens Hotel

Romantisk ophold på Jørgensens Hotel

Tag sammen på ophold i Horsens på Jørgensens Hotel. I opholdet får I overnatning i dobbeltværelse, 3-retters sæsonmenu og morgenmad. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

2 personer: 1,790 1,557 kr.
Spar 17% (Tilmeld nyhedsbrevet)
Se tilbudet


Ophold i trætophytte hos Slower Place

Ophold i trætophytte hos Slower Place

Ophold i toppen af det mere end 200 år gamle bøgetræ med middag og morgenmad inkluderet. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

2 personer: 3,590 3,123 kr.
Spar 17% (Tilmeld nyhedsbrevet)
Se tilbudet


Hvad er gourmetophold på Tambohus Kro og Badehotel?

Når dine smagsløg trænger til lidt forkælelse, kan du nyde et gourmetophold på Tambohus Kro & Badehotel, kun en kort gåtur fra Limfjorden. Denne ejendom tilbyder en lækker 4-retters gourmetmenu bestående af årstidens råvarer og produceret lokalt, hvor det er muligt. Tilbring aftenen i deres lækre værelse, inden der måske bliver plads til en gåtur ved vandet og en kop kaffe eller cocktail foran pejsen. Med udsigt over Limfjorden ligger Tambohus Kro ikke langt fra nogle af de største attraktioner i regionen. Vandrerhjemmet åbner dørene til moderne indkvartering i lyse omgivelser, tæt på naturen, men stadig med respekt for stedets historie og mange traditioner.
Tilbud på Weekendophold: -17%


Hvad er kroophold hos Den Gamle Grænsekro?

Der er en særlig stemning på det gamle hotel, da der er brudstykker af danmarkshistorie gemt i væggene. Det samme er Den Gamle Grænsekro, hvor kongen, dronningen og kæmpende soldater udfoldede historiske begivenheder på vejen mod det, vi i dag kender som Sønderjylland. Når du træder ind ad dørene til dette gamle hotel, lærer du stedets skjulte historier – men det hele starter selvfølgelig med et moderne, nutidigt udgangspunkt. Den Gamle Grænsekro har ligget i Christiansfeld siden 1600-tallet og har været omdrejningspunkt for byens beboere. Denne kro med kongelige privilegier har været vært for mange historiske begivenheder, og når du besøger Den Gamle Grænsekro vil du opleve, hvordan historie og tradition forenes med en moderne ånd.
Tilbud på Weekendophold: -17%


Hvad er Østersophold på Tambohus Kro & Badehotel?

Limfjordsøstere er verdensberømte. Det serveres i nogle af de fineste restauranter i verden og er blevet nævnt af madskribenter rundt om i verden. Nu skal du tage vadeskoene på og kigge uden for Tambohus Kro efter ingredienser til aftenen. De berømte Skovfjordssøstre kan findes her - det er det, dagens tur handler om. Efter en time i vandkanten, med spande fyldt med østers og muslinger, går turen tilbage til hotellet. Nu er det kokkens tur til at forvandle Limfjordens guld til en aftengourmetmiddag. Med udsigt over Limfjorden ligger Tambohus Kro ikke langt fra nogle af de største attraktioner i regionen. Vandrerhjemmet åbner dørene til moderne indkvartering i lyse omgivelser, tæt på naturen, men stadig med respekt for stedets historie og mange traditioner.
Tilbud på Weekendophold: -17%


Hvad er romantisk ophold på Jørgensens Hotel?

Jørgensens Hotel ligger midt i en gågade, mellem hyggelige caféer og lokale butikker. Det emmer af autenticitet, nærvær og komfort, hvilket afspejles i deres enestående gæstfrihed og hotellets historiske arkitektur. Overnatning på Jørgensens Hotel byder på en kulinarisk og kulturel oplevelse ikke langt fra hoveddøren. Kombiner din overnatning med et besøg på Horsens Statsfængsel, Industrimuseet eller oplev smuk natur ved Bigholm Park eller Nørrestrand. Tilbage på hotellet kan du nyde en 3-retters sæsonbestemt menu på Eydes Restaurant, der ligger i hotellets nyrenoverede kælder. Når du bor på et Jorgensen-hotel, vil du uden tvivl føle dig tryg. Jørgensens Hotel ligger på den bredeste gågade i Horsens, Danmark. Den historiske bygning Lichtenbergs Palæ er hjemsted for Jørgensens hotel, som bidrager til 1700-tallets arkitekturs unikke charme. Hotellet har en komfortabel overdækket terrasse midt på gågaden og Restaurant Eydes i kælderen. Derudover har Jorgensen Hotel en café og vinbar, det perfekte mødested for dem, der kan lide kølige roséer, kolde fadøl, forfriskende cocktails eller fine vine.
Tilbud på Weekendophold: -17%


Hvad er ophold i trætophytte hos Slower Place?

På toppen af ​​et 200 år gammelt bøgetræ finder du en lille trætophytte. Her har du mulighed for at glemme den travle hverdag og nyde naturen og den smukke natur. Når du har slået dig ned, kan du nyde en autentisk 3-retters vietnamesisk menu tilberedt af den vietnamesiske værtinde om aftenen. Når natten falder på, kan du nyde et glas vin på terrassen, opvarmet af brændeovnen. Næste morgen serveres morgenmad på toppen af ​​træet, ledsaget af fuglesang og solopgang. The Slower Place tilbyder autentisk og eventyrlig trætop-indkvartering i Funing. Sommerhuset ligger på en lille landejendom, væk fra by og larm. Her er mulighed for at fordybe sig, slappe af og have et behageligt ophold. Slower Place fokuserer på alle måltider og drikkevarer og serverer sund kvalitetsmad fra bæredygtige og lokale leverandører.
Tilbud på Weekendophold: -17%


Virksomhed


Bundgaard
CVR: DK21095109
Weekend Ophold Tilbud - Spa Oplevelse Tilbud - Action Oplevelse Tilbud - Natur Oplevelse Tilbud - Kultur Oplevelse Tilbud - Smags Oplevelse Tilbud
Dataerklæring