Weekendophold

Til dig der har behov for ren afslapning og nydelse

Spa & Gourmetophold på Marienlyst Strandhotel

Spa & Gourmetophold på Marienlyst Strandhotel

Du bliver budt velkommen på Marienlyst Strandhotel med et glas champagne. Herefter kan du frit benytte spaadelingen. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 4,295 kr.

Se tilbudet


Slotsophold på Broholm

Slotsophold på Broholm

Nyd et slotsophold på historiske BROHOLM SLOT, hvor afslapning, gourmet og godt selskab byder dig velkommen. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 2,990 kr.

Se tilbudet


Ophold på Brænderiet Limfjorden

Ophold på Brænderiet Limfjorden

Smagning og rundvisning kombineret med overnatning i hyggelig træhytte i Brænderiets have. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 1,540 kr.

Se tilbudet


Romantisk ophold på Benniksgaard Hotel

Romantisk ophold på Benniksgaard Hotel

Tag på et romantisk ophold i Jylland på Benniksgaard Hotel ved Gråsten - tæt på grænsen. Opholdet inkluderer bl.a. middag, kaffe & vin. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 2,598 kr.

Se tilbudet


Gourmetophold på Lyng Dal Hotel

Gourmetophold på Lyng Dal Hotel

Nyd et dejligt og velsmagende ophold i det skønne Gl. Rye, når du skal på dette gourmetophold på Lyng Dal Hotel & Restaurant. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 2,190 kr.

Se tilbudet


Tilbage

1 2 3 4 5 6 7 8 9

Hvad er spa & Gourmetophold på Marienlyst Strandhotel?

Bo på det prestigefyldte Marienlyst Strandhotel, som har vundet adskillige priser for sin store spa-afdeling. Det er tydeligt, hvorfor de er vindere af 2022 Experience Awards - den bedste wellness-oplevelse i landet, og har genvundet titlen som "Årets Spa" ved Danish Beauty Awards 2020. Spa og 5-retters køkken lige i vandkanten af ​​Øresund. Hvem skal du tage med? Marienlyst Strandhotel er et 4-stjernet hotel, der siden 1861 har inviteret kongelige og os andre til stilfulde badeferier. Her er service i højsædet, så du kan læne dig tilbage og nyde mad, spa-behandlinger og en svømmetur i havet. Marienlyst, Danmarks største badehotel med 155 års historie i bagkataloget, står klar til at byde dig velkommen ved vandet.Hvad er slotsophold på Broholm?

Med Broholm Slot knejsende over horisonten, er det ingen overraskelse at rette en smule på skørtet, justere slipset og komme til den øverste eventyrskala. For her kan du levende forestille dig aristokrater, der hænger ud i parken eller chatter i deres suiter. Kopier dem på dine eventyr. Broholm Slot byder velkommen med 700 års danmarkshistorie, hvor konger og oldtidsarv er en del af historien. Omgivet af parker, voldgrave og herregårdssøer bærer slottet præg af højsamfundet, der længe havde boet i Broholm. På Broholm Slot møder fortiden vores nutid i en klassisk forening.Hvad er ophold på Brænderiet Limfjorden?

På Brænderiet Limfjorden har du mulighed for at overnatte i et hyggeligt, nyrenoveret træhus bag vingården, der kombinerer et besøg med en smagning. Indkvarteringen begynder med et besøg, hvor du kan lære om vingårdens produktion og historie. Turen slutter ved vingårdens hyggelige bar, hvor der smages på de mange producerede produkter. Skal du blot have nogle lækre produkter, er der selvfølgelig mulighed for at købe disse efter rundvisningen. Senere går du hen til bordet og venter på din middag. Inde i kabinen finder du gode senge, køleskab, el-varme og elkedel. Næste morgen har du mulighed for at lave din egen morgenmad i Brænderiet Limfjordens eget orangeri, komplet med køkkenfaciliteter. Limfjorden Winery har været drevet af Ole og Silvia siden 2013. Vingården ligger i de hyggelige omgivelser ved Sonsel færgeterminal, med smuk udsigt over Limfjorden, og udover vingården er der også sommerhusudlejning og restaurant.Hvad er romantisk ophold på Benniksgaard Hotel?

Når du kører op til Benniksgaard hotel, vil du opdage, at det er et stykke historie i Sønderjylland. Her i de hvide bindingsværksbygninger gemmer sig hundreder af års historie, og sange kan bruges til at fortælle om krigen ved den sønderjyske grænse, landbrugets storhedstid og udvikling og sønderjydernes fællesskabsfølelser. , sofaborde og sprog. . Lær om et stykke historie på Benniksgaard, hvor udsigt over Flensborg fjord og lange grønne marker vil overbevise dig om, hvorfor Sønderjylland har vundet så mange hjerter gang på gang. Benniksgaard Hotel kan dateres tilbage til 1393 og fungerede som en gård i Gråsten indtil 1997, kun 10 minutters kørsel fra den dansk-tyske grænse. Benniksgaard er i dag et luksushotel med en naturskøn beliggenhed med mange muligheder for at spille golf, aktiviteter og besøge Flensborg.Hvad er gourmetophold på Lyng Dal Hotel?

Kom til et ophold, der virkelig forkæler dig selv. I restauranten kan du mærke medarbejdernes passion for kreativitet, de bedste råvarer og det klassiske danske køkken. Ydersiden er en natur, som du skal have glæde af oplevelsen. Lyng Dals gæster giver dem næsten altid 5 stjerner for deres høje serviceniveau og mad. Vi kan ikke tænke på en bedre grund end det, for gæsteanmeldelser lyver ikke. 4,9/5 stjerner på Google fra over 340 anmeldere. 5/5 stjerner på TripAdvisor. Gæsternes gæstfrihed er et godt pejlemærke for Lindahl Restaurant, et familiedrevet hotel og restaurant. Deres største passion er at skabe kulinariske oplevelser med de fineste råvarer. På Lyng Dal Restaurant kommer ideen fra det klassiske danske køkken, hvor råvarer oftest findes lokalt, hvad enten det er kød fra nærliggende gårde eller krydderurter fra vores egen urtehave.Virksomhed


Bundgaard
CVR: DK21095109
Kultur oplevelse? se de bedste... - Smags oplevelse? se de bedste ... - Dataerklæring.dk: den billige...