Weekendophold

Til dig der har behov for ren afslapning og nydelse

Sønderjysk ophold på Schackenborg Slotskro

Sønderjysk ophold på Schackenborg Slotskro

Tag sammen på ophold ved Schackenborg Slot. Opholdet byder bl.a. på 3-retters menu, eftermiddagskaffe med kageopsats og morgenmad. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

2 personer: 2,590 2,253 kr.
Spar 17% (Tilmeld nyhedsbrevet)
Se tilbudet


Gourmetophold på Hotel Amerika

Gourmetophold på Hotel Amerika

Oplev Nordjyllands perle, når du tager på et gourmetophold på Hotel Amerika. Hotellet ligger i flotte omgivelser tæt på Mariager Fjord. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

2 personer: 3,096 2,694 kr.
Spar 17% (Tilmeld nyhedsbrevet)
Se tilbudet


Tilbage

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Hvad er sønderjysk ophold på Schackenborg Slotskro?

Nyd en sønderjysk oplevelse på Schackenborg Slotskro. Når du ankommer til hotellet, vil personalet kort efter check-in tilberede friskbrygget kaffe, te og lækre kager samt et udvalg af retter fra det sønderjyske kaffebord. Inden middagen bliver du mødt med mousserende vin, derefter kan du nyde Shackenburgs 3-retters menu efter kokkens valg, tilberedt med lokale råvarer af høj kvalitet. Indkvarteringen ligger i et skønt dobbeltværelse i hyggelig og nostalgisk sønderjysk landstil. Morgenmaden afslutter opholdet med sønderjyske specialiteter. I slotsbyen Møgeltønder, kun få meter fra Schakenburg Slot, ligger Schakenburg Castle Inn, som kan dateres tilbage til 1687. Slotskroen genåbner i 2021 efter den største renovering i 400 år. Selvom kroen har fået et nyt udtryk, er historien og gamle traditioner bestemt stadig bevaret, af samme grund, at der ikke er installeret tv i lokalet. Holdet bag Schackenborg Slotskro og Restaurant står klar til at give dig en uforglemmelig oplevelse i kongelige rammer, med en menu med skønne sønderjyske specialiteter og lokale råvarer.
Tilbud på Weekendophold: -17%


Hvad er gourmetophold på Hotel Amerika?

Køkkenet på Hotel Amerika har fået nye dufte og smage, da hotellets nye køkkenchef er fast besluttet på at blive en af ​​de bedste i Danmark. Kokken dedikerer sig til madlavning og bruger ingredienser på innovative og kreative måder til at skabe en blændende verden af ​​gastronomi. Rejsen på Hotel Amerika er kun lige begyndt, så pak kufferten og tag på en verdenstur fuld af smag, kraft og atmosfære. Hotel Amerika er et moderne 4-stjernet hotel beliggende i Østersøskovens natur, ikke langt fra Mariager Fjord og Hobro Havn. Alle værelser er unikt indrettede og individuelle genstande er udvalgt efter det enkelte værelse. I restauranten skifter menuen jævnligt, så kvaliteten og nytænkningen af ​​retterne forbliver på et højt niveau.
Tilbud på Weekendophold: -17%


Virksomhed


Bundgaard
CVR: DK21095109
Weekend Ophold Tilbud - Spa Oplevelse Tilbud - Action Oplevelse Tilbud - Natur Oplevelse Tilbud - Kultur Oplevelse Tilbud - Smags Oplevelse Tilbud
Dataerklæring