Weekendophold

Til dig der har behov for ren afslapning og nydelse

Oplev Den Danske Vestkyst i rooftop med OurStuff

Oplev Den Danske Vestkyst i rooftop med OurStuff

Den danske vestkyst kan noget helt specielt, og mange fristes til at udforske den på en helt ny måde - oplev Vestkysten i en rooftop. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

2 personer: 2,318 2,017 kr.
Spar 17% (Tilmeld nyhedsbrevet)
Se tilbudet


Romantisk ophold på Skrøbelev Gods

Romantisk ophold på Skrøbelev Gods

Skrøbelev Gods er kendt for dets smukke omgivelser & ikke mindst autentiske atmosfære. Tag et ophold for 2 på Langeland. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

2 personer: 1,292 1,124 kr.
Spar 17% (Tilmeld nyhedsbrevet)
Se tilbudet


Spa ritual & ophold på Hotel Kong Arthur

Spa ritual & ophold på Hotel Kong Arthur

Overnat i et Spa Executive værelse hos Hotel Kong Arthur inklusiv 2 valgfrie spa ritualer hos Ni’mat Spa. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

2 personer: 2,690 2,340 kr.
Spar 17% (Tilmeld nyhedsbrevet)
Se tilbudet


Sæsonophold med vinmenu på Nørre Vissing Kro

Sæsonophold med vinmenu på Nørre Vissing Kro

Oplev mødet mellem traditioner og nutid hos Nørre Vissing Kro. I opholdet får I 4-retters sæsonmenu, tilhørende vinmenu og morgenbuffet. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

2 personer: 2,390 2,079 kr.
Spar 17% (Tilmeld nyhedsbrevet)
Se tilbudet


Whisky Ophold hos Hotel Skjern & Stauning Whisky

Whisky Ophold hos Hotel Skjern & Stauning Whisky

Whisky smagning hos Stauning Whisky og ophold med morgenmad og aftensmad hos Hotel Skjern & Stuen Th i Skjern. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

2 personer: 2,290 1,992 kr.
Spar 17% (Tilmeld nyhedsbrevet)
Se tilbudet


Hvad er oplev Den Danske Vestkyst i rooftop med OurStuff?

Der er nogle helt specielle ting at lave på Danmarks vestkyst, og disse tider betyder, at mange gerne vil udforske Danmark på en ny og spændende måde. Rejs langs den jyske vestkyst med familie eller venner og bo på taget af din bil - helt tæt på den vidunderlige natur. Undervejs kommer du forbi Rømø, hvor du kan udforske det behagelige øliv og store strande, der udgør et af de bedste steder for strandsurfing i Europa. Her skal du prøve strandsurfing, så du kan forvente, at vinden i sejlene og populære aktiviteter suser i maven. Derudover får du en inspirerende guide til de oplagte seværdigheder og oplevelser, du kan komme forbi, men du kan også vælge at tilrettelægge din ferie, som du ønsker det. Det er det smukke ved en bilferie - også i Danmark. Hav en god tur! Hos OurStuff kan du få en naturoplevelse i specialklasser. For her venter en god oplevelse til en lille pris – helt tæt på naturen. Hvis du spørger OurStuff, giver det uovertrufne minder, som du sjældent glemmer. Hvis du kan lide en hurtig dag ude i naturen, kan du prøve strandsurfing i Rømø. Her kan du nyde windsurfing og mavesus på en af ​​de bedste strandsurfstrande i Europa. Vil du nyde friheden til at udforske, som du vil? Så vælg en af ​​Ourstuffs eventyrlige flerdages tagture - med spektakulær naturskønhed som din nærmeste nabo. Ser frem til dit eventyr - væk fra hverdagen.
Tilbud på Weekendophold: -17%


Hvad er romantisk ophold på Skrøbelev Gods?

Naturen er langsomt ved at vågne op på landet. I den tidlige morgensol trillede fuglene søvnigt, og lyset strakte sig mod jorden. Varmt dugfrit græs, der blæser blidt over trætoppene, får blomsterhovederne til at vippe ædru. Skrøbelevs guder ligger i hjertet af naturen, og også her har du god tid til at vågne op, god tid til at spise, god tid til at gå i naturen og opleve, hvad der venter. Skrøbelev Gods blev bygget i 1669 i udkanten af ​​Rudkøbing og har gennemgået en nænsom restaurering, der kombinerer historie med moderne bekvemmeligheder. I restauranten Riddersalen er der to åbne pejse, der er med til at sætte stemningen til aftensmaden.
Tilbud på Weekendophold: -17%


Hvad er spa ritual & ophold på Hotel Kong Arthur?

Efter opholdet i Spa på Kong Arthur Hotel overnatter du i hotellets luksuriøse Spa Executive værelser, som er designet til ren afslapning med pastelfarver og jacuzzier. Under dit ophold kan du bruge Ni'mat Spa i 2 timer, hvor du kan vælge mellem 2 af Ni'mats spa-ritualer, samt en spa-værtinde. Om aftenen kan du gå på opdagelse i Københavns mange spisemuligheder eller bo på hotellet, som har 3 forskellige restauranter, der serverer italiensk, japansk eller spansk køkken. Hotel Kong Arthur ligger i en brolagt gyde, et lille tilbagetog fra vejen, der omkranser Københavns gamle sø. Lige i hjertet af Nansensgade, nær Torvehallerne og tæt på Danmarks travleste station, Nørreport. På Kon Arthur Hotel, med højt til loftet, emblematisk og byens bedste spa - tilbyder vi alt fra service så god som en behandling til nordisk morgenmad, der smager lige så godt. bæredygtig udvikling.
Tilbud på Weekendophold: -17%


Hvad er sæsonophold med vinmenu på Nørre Vissing Kro?

Du kan endda få en fornemmelse af hotellets historie, før du træder ind på hotellet. Hotellets facade emmer af komfort og tidligere tider med jernspærrede vinduer, blå mursten, blomster, der vokser langs væggene og retrolamper, der hænger på hver side af hoveddøren. Du befinder dig i en af ​​de smukkeste egne i Danmark, og naturen omkring dig venter på, at du skal udforske. Uanset om du vælger at slappe af ved pejsen eller gå en tur i området, så afslut dagen med en 4-retters sæsonbestemt menu og vinmenu på kroens restaurant. Nørre Vissing Kro ligger i udkanten af ​​Skanderborg, omgivet af fjelde, skove og søer. I over 200 år har denne kro budt gæster velkommen til sine komfortable omgivelser. Da kroen inviterede de første gæster ind, var det bare at spise salt sild med en øl og en halv liter brændevin. I dag vil du opleve en lidt anderledes atmosfære, selvom historierne og traditionerne består. Vandrerhjemmet er altid klar til at give dig en skøn oplevelse, uanset om du besøger dem som hotelgæst eller som middagsgæst i hostelrestauranten.
Tilbud på Weekendophold: -17%


Hvad er whisky Ophold hos Hotel Skjern & Stauning Whisky?

Kan du lide den bedste whisky i verden, lækre hoteller og smuk natur? Så er denne bolig noget for dig! Efter opholdet på Hotel Skjern skal du til Stauning Whisky, hvor du vil besøge produktionen og høre historier om den whisky, der produceres i Danmark, og selvfølgelig dufte, se og smage. Hotel Skjern er beliggende i centrum af byen, ved siden af ​​byens torv og en hyggelig gågade. Uden for byen kan du nyde naturen i det flade terræn omkring Skjern Enge, Ringkøbing fjord og klitterne i Vesterhavet. Tilbage på hotellet kan du om aftenen nyde en 3 eller 5 retters menu på Restaurant stuen Th. Næste morgen serveres en righoldig morgenbuffet, og alt er godt for smagsløgene. Hotel Skjern er et lille, komfortabelt og moderne hotel med 32 værelser, café og restaurant med stort fokus på lokale råvarer som fisk fra Hvide Sande, vildt fra Vedersø og økologisk kød fra Skjern Enge slags.
Tilbud på Weekendophold: -17%


Virksomhed


Bundgaard
CVR: DK21095109
Weekend Ophold Tilbud - Spa Oplevelse Tilbud - Action Oplevelse Tilbud - Natur Oplevelse Tilbud - Kultur Oplevelse Tilbud - Smags Oplevelse Tilbud
Dataerklæring