Weekendophold

Til dig der har behov for ren afslapning og nydelse

Getaway på Hotel Amerika

Getaway på Hotel Amerika

Tag et afbræk fra hverdagens strabadser og nyd et ophold på Hotel Amerika. Placeret tæt på Mariager Fjord og med udsigt over skov. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 2,598 kr.

Se tilbudet


Gourmetophold på Lyng Dal Hotel

Gourmetophold på Lyng Dal Hotel

Nyd et dejligt og velsmagende ophold i det skønne Gl. Rye, når du skal på dette gourmetophold på Lyng Dal Hotel & Restaurant. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 2,190 kr.

Se tilbudet


You & Me spaophold på Marienlyst Strandhotel

You & Me spaophold på Marienlyst Strandhotel

Tid for 2 med 3-retters middag, afternoon tea, morgenspa og stor morgenmad. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 3,295 kr.

Se tilbudet


Spaophold på Hotel Skansen

Spaophold på Hotel Skansen

Tag på en lækker weekendtur til Hotel Skansen. Her i kurbyen Båstad får du en spaoplevelse, der hører til blandt de bedste i Sverige. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 2,340 kr.

Se tilbudet


Whisky Ophold hos Hotel Skjern & Stauning Whisky

Whisky Ophold hos Hotel Skjern & Stauning Whisky

Whisky smagning hos Stauning Whisky og ophold med morgenmad og aftensmad hos Hotel Skjern & Stuen Th i Skjern. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 2,290 kr.

Se tilbudet


Hvad er getaway på Hotel Amerika?

Mariagerfjord snor sig gennem landskabet og trækker den lange linje fra Kattegat til Hobro, hvor Hotel Amerika ligger ved siden af. Med en skov på den ene side og en fjord på den anden, i hjertet af naturen, kan du som gæst opleve de skiftende årstider helt tæt på. Om efteråret skinner kronen med gule og røde farver og erstatter vinterstierne og de hvide striber på vejene, som igen fører til foråret, hvor bøgetræerne spirer grønne knopper, der varsler sommerens begyndelse, og tidlige morgener i fjordene. Tag en dukkert og kølige hvidvine serveres på terrassen. Hotel Amerika er et moderne 4-stjernet hotel beliggende i Østersøskovens natur, ikke langt fra Mariager Fjord og Hobro Havn. Alle værelser er unikt indrettede og individuelle genstande er udvalgt efter det enkelte værelse. I restauranten skifter menuen jævnligt, så kvaliteten og nytænkningen af ​​retterne forbliver på et højt niveau.Hvad er gourmetophold på Lyng Dal Hotel?

Kom til et ophold, der virkelig forkæler dig selv. I restauranten kan du mærke medarbejdernes passion for kreativitet, de bedste råvarer og det klassiske danske køkken. Ydersiden er en natur, som du skal have glæde af oplevelsen. Lyng Dals gæster giver dem næsten altid 5 stjerner for deres høje serviceniveau og mad. Vi kan ikke tænke på en bedre grund end det, for gæsteanmeldelser lyver ikke. 4,9/5 stjerner på Google fra over 340 anmeldere. 5/5 stjerner på TripAdvisor. Gæsternes gæstfrihed er et godt pejlemærke for Lindahl Restaurant, et familiedrevet hotel og restaurant. Deres største passion er at skabe kulinariske oplevelser med de fineste råvarer. På Lyng Dal Restaurant kommer ideen fra det klassiske danske køkken, hvor råvarer oftest findes lokalt, hvad enten det er kød fra nærliggende gårde eller krydderurter fra vores egen urtehave.Hvad er you & Me spaophold på Marienlyst Strandhotel?

Det prisvindende Marienlyst Strandhotel ligger ud til Øresund og byder på en fantastisk udsigt over Kronborg Slot. væk fra hverdagen. Ved ankomst til hotellet kan du læne dig tilbage og nyde en lækker eftermiddagste, mens din 3-retters middag på Restaurant Marienlyst tilberedes kærligt af kokken. Gå en tur ved vandet om aftenen, nyd solnedgangen i baren, og tag eventuelt på kasinoet. Næste morgen kan du se solopgangen fra deres berømte morgenspa og sauna, før du kan sætte dig ved spisebordet til en lækker morgenmad. Marienlyst Strandhotel er et 4-stjernet hotel, der siden 1861 har inviteret kongelige og os andre til stilfulde badeferier. Her er service i højsædet, så du kan læne dig tilbage og nyde mad, spa-behandlinger og en svømmetur i havet. Marienlyst, Danmarks største badehotel med 155 års historie i bagkataloget, står klar til at byde dig velkommen ved vandet.Hvad er spaophold på Hotel Skansen?

Der er en lille by i Sverige, der hedder Bastad, som ved første øjekast ikke er noget særligt. Men det er det, for i denne by finder du et af de bedste spahoteller i Sverige. Når du tager til Skansen Hotel i Båstad, har du tid til at nyde fikaen og turen til Kallhusbadet, hvor du kan beundre udsigten over Kattegat-bruserne, der omgiver karret, mens saunaen holder dig varm. Det er svært at sige farvel til Sverige efter sin rejse, men heldigvis kan man nøjes med et gensyn. Hotel Skansen ligger i Båstad, kun få timers kørsel fra København. Den smukke natur, som hotellet ligger i, indrammer opholdet og inspirerer til afslapning. Spafaciliteterne på Hotel Skansen er helt specielle, i Kallbadhuset bygget på vandet kan du blandt andet sidde i saunaen, mens du beundrer udsigten over Kattegat. Hotellet ligger tæt på skisportsstedet Vallåsen, ligesom Swedish Open spilles på Hotel Skansens tennisbaner.Hvad er whisky Ophold hos Hotel Skjern & Stauning Whisky?

Kan du lide den bedste whisky i verden, lækre hoteller og smuk natur? Så er denne bolig noget for dig! Efter opholdet på Hotel Skjern skal du til Stauning Whisky, hvor du vil besøge produktionen og høre historier om den whisky, der produceres i Danmark, og selvfølgelig dufte, se og smage. Hotel Skjern er beliggende i centrum af byen, ved siden af ​​byens torv og en hyggelig gågade. Uden for byen kan du nyde naturen i det flade terræn omkring Skjern Enge, Ringkøbing fjord og klitterne i Vesterhavet. Tilbage på hotellet kan du om aftenen nyde en 3 eller 5 retters menu på Restaurant stuen Th. Næste morgen serveres en righoldig morgenbuffet, og alt er godt for smagsløgene. Hotel Skjern er et lille, komfortabelt og moderne hotel med 32 værelser, café og restaurant med stort fokus på lokale råvarer som fisk fra Hvide Sande, vildt fra Vedersø og økologisk kød fra Skjern Enge slags.