Mariagerfjord

Til dig der har behov for ren afslapning og nydelse i Mariagerfjord

Golf & Gourmet på Hotel Amerika

Golf & Gourmet på Hotel Amerika

Nyd hinanden med afslapning og forkælelse. Hotel Amerika huser et ophold hvor kvalitet, mad og golfoplevelse er af højeste standard. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 2,996 kr.

Se tilbudet


Gourmetophold på Hotel Amerika

Gourmetophold på Hotel Amerika

Oplev Nordjyllands perle, når du tager på et gourmetophold på Hotel Amerika. Hotellet ligger i flotte omgivelser tæt på Mariager Fjord. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 3,096 kr.

Se tilbudet


Getaway på Hotel Amerika

Getaway på Hotel Amerika

Tag et afbræk fra hverdagens strabadser og nyd et ophold på Hotel Amerika. Placeret tæt på Mariager Fjord og med udsigt over skov. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 2,598 kr.

Se tilbudet
1

Hvad er golf & Gourmet på Hotel Amerika, Mariagerfjord?

Nu har du chancen for at bruge en dag på at vise Tiger Woods, hvordan man slår hole-in-one, og om aftenen kan du diskutere succes på greens med dine venner. Hvis dette niveau ikke konkurrerer med Woods og McIlroy, er udsigten og naturen heldigvis så tiltalende, at dine kolleger ikke nødvendigvis vil se, at bolden ikke lander perfekt hver gang. Hotel Amerika er et moderne 4-stjernet hotel beliggende i Østersøskovens natur, ikke langt fra Mariager Fjord og Hobro Havn. Alle værelser er unikt indrettede og individuelle genstande er udvalgt efter det enkelte værelse. I restauranten skifter menuen jævnligt, så kvaliteten og nytænkningen af ​​retterne forbliver på et højt niveau.
Golf & Gourmet på Hotel Amerika


Hvad er gourmetophold på Hotel Amerika, Mariagerfjord?

Køkkenet på Hotel Amerika har fået nye dufte og smage, da hotellets nye køkkenchef er fast besluttet på at blive en af ​​de bedste i Danmark. Kokken dedikerer sig til madlavning og bruger ingredienser på innovative og kreative måder til at skabe en blændende verden af ​​gastronomi. Rejsen på Hotel Amerika er kun lige begyndt, så pak kufferten og tag på en verdenstur fuld af smag, kraft og atmosfære. Hotel Amerika er et moderne 4-stjernet hotel beliggende i Østersøskovens natur, ikke langt fra Mariager Fjord og Hobro Havn. Alle værelser er unikt indrettede og individuelle genstande er udvalgt efter det enkelte værelse. I restauranten skifter menuen jævnligt, så kvaliteten og nytænkningen af ​​retterne forbliver på et højt niveau.
Gourmetophold på Hotel Amerika


Hvad er getaway på Hotel Amerika, Mariagerfjord?

Mariagerfjord snor sig gennem landskabet og trækker den lange linje fra Kattegat til Hobro, hvor Hotel Amerika ligger ved siden af. Med en skov på den ene side og en fjord på den anden, i hjertet af naturen, kan du som gæst opleve de skiftende årstider helt tæt på. Om efteråret skinner kronen med gule og røde farver og erstatter vinterstierne og de hvide striber på vejene, som igen fører til foråret, hvor bøgetræerne spirer grønne knopper, der varsler sommerens begyndelse, og tidlige morgener i fjordene. Tag en dukkert og kølige hvidvine serveres på terrassen. Hotel Amerika er et moderne 4-stjernet hotel beliggende i Østersøskovens natur, ikke langt fra Mariager Fjord og Hobro Havn. Alle værelser er unikt indrettede og individuelle genstande er udvalgt efter det enkelte værelse. I restauranten skifter menuen jævnligt, så kvaliteten og nytænkningen af ​​retterne forbliver på et højt niveau.
Getaway på Hotel Amerika