Midtjylland

Til dig der har behov for ren afslapning og nydelse i Midtjylland

Whisky Ophold hos Hotel Skjern & Stauning Whisky

Whisky Ophold hos Hotel Skjern & Stauning Whisky

Whisky smagning hos Stauning Whisky og ophold med morgenmad og aftensmad hos Hotel Skjern & Stuen Th i Skjern. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 2,290 kr.

Se tilbudet


Gourmetophold på Tambohus Kro og Badehotel

Gourmetophold på Tambohus Kro og Badehotel

Tambohus Kro byder dig velkommen til et lækkert gourmetophold. Maden tilberedes af lokale råvarer & serveres med udsigt over Limfjorden. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 2,298 kr.

Se tilbudet


Østersophold på Tambohus Kro & Badehotel

Østersophold på Tambohus Kro & Badehotel

Kokken på Tambohus Kro tager dig med på en spændende østerssafari i Limfjorden. Om aftenen serveres en 5-retters gourmetmenu med østers. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 3,398 kr.

Se tilbudet


Spaophold på Hotel Thinggaard

Spaophold på Hotel Thinggaard

Kom væk fra hverdagens travlhed og nyd et spaophold med mange muligheder for behandlinger hos populære Hotel Thinggaard og Sydthy Kurbad. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 2,396 kr.

Se tilbudet


Gourmetophold på Lyng Dal Hotel

Gourmetophold på Lyng Dal Hotel

Nyd et dejligt og velsmagende ophold i det skønne Gl. Rye, når du skal på dette gourmetophold på Lyng Dal Hotel & Restaurant. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 2,190 kr.

Se tilbudet


Hvad er whisky Ophold hos Hotel Skjern & Stauning Whisky, Midtjylland?

Kan du lide den bedste whisky i verden, lækre hoteller og smuk natur? Så er denne bolig noget for dig! Efter opholdet på Hotel Skjern skal du til Stauning Whisky, hvor du vil besøge produktionen og høre historier om den whisky, der produceres i Danmark, og selvfølgelig dufte, se og smage. Hotel Skjern er beliggende i centrum af byen, ved siden af ​​byens torv og en hyggelig gågade. Uden for byen kan du nyde naturen i det flade terræn omkring Skjern Enge, Ringkøbing fjord og klitterne i Vesterhavet. Tilbage på hotellet kan du om aftenen nyde en 3 eller 5 retters menu på Restaurant stuen Th. Næste morgen serveres en righoldig morgenbuffet, og alt er godt for smagsløgene. Hotel Skjern er et lille, komfortabelt og moderne hotel med 32 værelser, café og restaurant med stort fokus på lokale råvarer som fisk fra Hvide Sande, vildt fra Vedersø og økologisk kød fra Skjern Enge slags.
Whisky Ophold hos Hotel Skjern & Stauning Whisky


Hvad er gourmetophold på Tambohus Kro og Badehotel, Midtjylland?

Når dine smagsløg trænger til lidt forkælelse, kan du nyde et gourmetophold på Tambohus Kro & Badehotel, kun en kort gåtur fra Limfjorden. Denne ejendom tilbyder en lækker 4-retters gourmetmenu bestående af årstidens råvarer og produceret lokalt, hvor det er muligt. Tilbring aftenen i deres lækre værelse, inden der måske bliver plads til en gåtur ved vandet og en kop kaffe eller cocktail foran pejsen. Med udsigt over Limfjorden ligger Tambohus Kro ikke langt fra nogle af de største attraktioner i regionen. Vandrerhjemmet åbner dørene til moderne indkvartering i lyse omgivelser, tæt på naturen, men stadig med respekt for stedets historie og mange traditioner.
Gourmetophold på Tambohus Kro og Badehotel


Hvad er Østersophold på Tambohus Kro & Badehotel, Midtjylland?

Limfjordsøstere er verdensberømte. Det serveres i nogle af de fineste restauranter i verden og er blevet nævnt af madskribenter rundt om i verden. Nu skal du tage vadeskoene på og kigge uden for Tambohus Kro efter ingredienser til aftenen. De berømte Skovfjordssøstre kan findes her - det er det, dagens tur handler om. Efter en time i vandkanten, med spande fyldt med østers og muslinger, går turen tilbage til hotellet. Nu er det kokkens tur til at forvandle Limfjordens guld til en aftengourmetmiddag. Med udsigt over Limfjorden ligger Tambohus Kro ikke langt fra nogle af de største attraktioner i regionen. Vandrerhjemmet åbner dørene til moderne indkvartering i lyse omgivelser, tæt på naturen, men stadig med respekt for stedets historie og mange traditioner.
Østersophold på Tambohus Kro & Badehotel


Hvad er spaophold på Hotel Thinggaard, Midtjylland?

I byen bor folk tæt sammen, og de snakker hurtigt. Vi har ikke brug for en hurtig samtale her, fordi ingen kan tale for os. Disse ord er Niels Hausgaards og beskriver indbegrebet af nordjysk varme, man møder på Hotel Thinggaard. Tid til at trække stikket ud af Sydthy Kurbad her og forkæle dine smagsløg i hotellets restaurant. Sammen med den vilde natur hos din nærmeste nabo, Nationalpark Thy, slår Hotel Thinggaard dørene op til luksus og afslapning. Det er derfor også naturligt, at køkkenet på Hotel Thinggaard henter sine råvarer fra Limfjordslandet, og som medlemmer af "Regional Madkultur Thy-Mors" samarbejder de om at synliggøre og tilgængelig regional mad i Thy og Mors, samtidig med at der er fokus på bæredygtig kvalitet. .
Spaophold på Hotel Thinggaard


Hvad er gourmetophold på Lyng Dal Hotel, Midtjylland?

Kom til et ophold, der virkelig forkæler dig selv. I restauranten kan du mærke medarbejdernes passion for kreativitet, de bedste råvarer og det klassiske danske køkken. Ydersiden er en natur, som du skal have glæde af oplevelsen. Lyng Dals gæster giver dem næsten altid 5 stjerner for deres høje serviceniveau og mad. Vi kan ikke tænke på en bedre grund end det, for gæsteanmeldelser lyver ikke. 4,9/5 stjerner på Google fra over 340 anmeldere. 5/5 stjerner på TripAdvisor. Gæsternes gæstfrihed er et godt pejlemærke for Lindahl Restaurant, et familiedrevet hotel og restaurant. Deres største passion er at skabe kulinariske oplevelser med de fineste råvarer. På Lyng Dal Restaurant kommer ideen fra det klassiske danske køkken, hvor råvarer oftest findes lokalt, hvad enten det er kød fra nærliggende gårde eller krydderurter fra vores egen urtehave.
Gourmetophold på Lyng Dal Hotel