Nordjylland

Til dig der har behov for ren afslapning og nydelse i Nordjylland

Gourmetophold på Hvalpsund Færgekro

Gourmetophold på Hvalpsund Færgekro

Oplev Limfjorden & det smukke Vesthimmerland gennem et gastronomiophold på Hvalpsund Færgekro. Opholdet inkluderer gourmetmenu & morgenmad. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 1,990 kr.

Se tilbudet


Gourmetophold på Hotel Amerika

Gourmetophold på Hotel Amerika

Oplev Nordjyllands perle, når du tager på et gourmetophold på Hotel Amerika. Hotellet ligger i flotte omgivelser tæt på Mariager Fjord. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 3,096 kr.

Se tilbudet


Ophold i cirkusvogn hos Pensionat Gjøl

Ophold i cirkusvogn hos Pensionat Gjøl

Hos Pensionat Gjøl har I mulighed for at bo i nymoderniserede cirkusvogne, med alt hvad I skal bruge samt naturen lige uden for dørtrinet. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 800 kr.

Se tilbudet


Getaway på Hotel Amerika

Getaway på Hotel Amerika

Tag et afbræk fra hverdagens strabadser og nyd et ophold på Hotel Amerika. Placeret tæt på Mariager Fjord og med udsigt over skov. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 2,598 kr.

Se tilbudet


Hvad er gourmetophold på Hvalpsund Færgekro, Nordjylland?

Limfjorden ligger kun få minutters gang fra den gamle Færgekro, så lyden af ​​bølgerne, der kastes mod kysten, danner baggrundsmusikken til aftensmaden. Restauranten serverer lokale delikatesser, og det er svært ikke at lade dem vandre uden for skovfjordene, selvom øjnene skal se direkte på maden. Velkommen til overnatning med plads til at slappe af og fokusere på mad. Hvalpsund Færgekro er en af ​​de ældste kroer i Danmark med en plads i centrum af byen, et samlingssted for lokale og turister. Lodgen ligger i den naturskønne Limfjord og der er mange muligheder for at rejse i området. Hvalpsund Færgekro byder på en behagelig hostelatmosfære, natur og køkken samt et højt serviceniveau for at sikre dig den bedst mulige oplevelse.
Gourmetophold på Hvalpsund Færgekro


Hvad er gourmetophold på Hotel Amerika, Nordjylland?

Køkkenet på Hotel Amerika har fået nye dufte og smage, da hotellets nye køkkenchef er fast besluttet på at blive en af ​​de bedste i Danmark. Kokken dedikerer sig til madlavning og bruger ingredienser på innovative og kreative måder til at skabe en blændende verden af ​​gastronomi. Rejsen på Hotel Amerika er kun lige begyndt, så pak kufferten og tag på en verdenstur fuld af smag, kraft og atmosfære. Hotel Amerika er et moderne 4-stjernet hotel beliggende i Østersøskovens natur, ikke langt fra Mariager Fjord og Hobro Havn. Alle værelser er unikt indrettede og individuelle genstande er udvalgt efter det enkelte værelse. I restauranten skifter menuen jævnligt, så kvaliteten og nytænkningen af ​​retterne forbliver på et højt niveau.
Gourmetophold på Hotel Amerika


Hvad er ophold i cirkusvogn hos Pensionat Gjøl, Nordjylland?

Nyd en anden indstilling, men mere luksuriøs, da den sover som en cirkusartist! Hos Pensionat Gjøl har du chancen for at bo i en totalrenoveret cirkusvogn opkaldt efter Gjøl-trolden, som har alt hvad du skal bruge. Når du har sat dig til rette i vognen, er det tid til at udforske dine omgivelser. Der er dyreliv udenfor, chancen for at hoppe på trampolin, og det hele er tæt på fjord, havn og by. Om natten kan du stege skumfiduser over bålet, sætte dig med en god bog, drikke en god vin eller en lokalproduceret øl og trække stikket ud. Alle vogne har Wi-Fi, el og egen grill til brug under hele opholdet. God idé til et hyggeligt familieophold i Danmark. Pensionat Gjøl drives af Kirsten og Jesper og byder på et komfortabelt, familievenligt og imødekommende pensionat i Gjøl og en totalrenoveret cirkusvogn i Gjøl tæt på Aalborg, Blokhus Strand og Fårup Sommerland. Der er en fredelig og indbydende atmosfære her, der skaber de perfekte rammer for forskellige familier til at nyde naturen i deres baghave. Et sted med mange muligheder for oplevelse eller ren afslapning.
Ophold i cirkusvogn hos Pensionat Gjøl


Hvad er getaway på Hotel Amerika, Nordjylland?

Mariagerfjord snor sig gennem landskabet og trækker den lange linje fra Kattegat til Hobro, hvor Hotel Amerika ligger ved siden af. Med en skov på den ene side og en fjord på den anden, i hjertet af naturen, kan du som gæst opleve de skiftende årstider helt tæt på. Om efteråret skinner kronen med gule og røde farver og erstatter vinterstierne og de hvide striber på vejene, som igen fører til foråret, hvor bøgetræerne spirer grønne knopper, der varsler sommerens begyndelse, og tidlige morgener i fjordene. Tag en dukkert og kølige hvidvine serveres på terrassen. Hotel Amerika er et moderne 4-stjernet hotel beliggende i Østersøskovens natur, ikke langt fra Mariager Fjord og Hobro Havn. Alle værelser er unikt indrettede og individuelle genstande er udvalgt efter det enkelte værelse. I restauranten skifter menuen jævnligt, så kvaliteten og nytænkningen af ​​retterne forbliver på et højt niveau.
Getaway på Hotel Amerika


Virksomhed


Bundgaard
CVR: DK21095109
Curtains in dubai-blinds in du... - Action oplevelse? se de bedste... - Kultur oplevelse? se de bedste...