Rudersdal

Til dig der har behov for ren afslapning og nydelse i Rudersdal

Spaophold på Kurhotel Skodsborg

Spaophold på Kurhotel Skodsborg

Leder du efter den ultimative Spa-oplevelse? Så er Kurhotel Skodsborg Spa det perfekte valg. Her får du alt, hvad hjertet begærer. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

2 personer: 2,600 2,262 kr.
Spar 17% (Tilmeld nyhedsbrevet)
Se tilbudet


Getaway & Spa på Kurhotel Skodsborg

Getaway & Spa på Kurhotel Skodsborg

Trænger du til en pause fra hverdagen? Så prøv det ultimative hverdags-getaway på Kurhotel Skodsborg. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

2 personer: 2,189 1,904 kr.
Spar 17% (Tilmeld nyhedsbrevet)
Se tilbudet
1

Hvad er spaophold på Kurhotel Skodsborg, Rudersdal?

En solstråle strømmede ind fra det store vindue og ramte vandspejlet og kastede et glimt ud over rummet. De høje, lyse stenmure byder velkommen og kontrasterer det blå vand med krusninger på overfladen. Kun mumlen af ​​vand bryder stilheden i Kurhotel Skodsborgs spa. Her finder du en oase, der i hverdagen kræver, at du stopper op og lytter til stilheden og fordyber dig i vandet. På Kurhotel Skodsborg kan alle sanser opdages, men de rolige strømme fortsætter med at skylle ind over stedet og udvikler sig fra kurbadets klukkende ro til Øresunds turbulente bølger forude. Kurhotel Skodsborg er et af Danmarks mest luksuriøse spahoteller med en prisbelønnet, arkitekttegnet spaafdeling til afslapning og wellness i naturskønne omgivelser. Udsigt fra Øresund indrammer opholdet her, mens oplevelsen af ​​en særlig nordisk atmosfære understøttes af det lette og rene design, der løber gennem Kurhotel Skodsborg.
Tilbud på Weekendophold i Rudersdal: -17%


Hvad er getaway & Spa på Kurhotel Skodsborg, Rudersdal?

Har du brug for en pause fra din daglige rutine? På Kurhotel Skodsborg ved København finder du en oase, hvor du i hverdagen kan stoppe op og lytte til stilheden og suge vandet. Indkvarteringen giver alt hvad du behøver for at nyde en 5-stjernet ferie fra hverdagen. Bo i lyst dobbeltværelse med adgang til den arkitekttegnede spa- og fitnessafdeling, afternoon tea, middag og morgenmad. På Kurhotel Skodsborg kan alle sanser opdages, men de rolige strømme skyller over hele stedet og udvikler sig fra kurbadets klukkende ro til Øresunds turbulente bølger forude. Kurhotel Skodsborg er et af Danmarks mest luksuriøse spahoteller med en prisbelønnet, arkitekttegnet spaafdeling til afslapning og wellness i naturskønne omgivelser. Udsigt fra Øresund indrammer opholdet her, mens oplevelsen af ​​en særlig nordisk atmosfære understøttes af det lette og rene design, der løber gennem Kurhotel Skodsborg.
Tilbud på Weekendophold i Rudersdal: -17%


Virksomhed


Bundgaard
CVR: DK21095109
Weekend Ophold Tilbud - Spa Oplevelse Tilbud - Action Oplevelse Tilbud - Natur Oplevelse Tilbud - Kultur Oplevelse Tilbud - Smags Oplevelse Tilbud
Dataerklæring