Sjælland

Til dig der har behov for ren afslapning og nydelse i Sjælland

All inclusive glamping på Lefeldtgaard

All inclusive glamping på Lefeldtgaard

Nyd et glamping ophold med alt inkluderet ved Ringsted. Her er der plads til hele familien, hvor I sammen kan nyde oplevelser i naturen. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 1,995 kr.

Se tilbudet


Romantisk ophold på Kragerup Gods

Romantisk ophold på Kragerup Gods

Kragerup Gods har engang været Karen Blixens tilholdssted - lad det være dit for en weekend med romantik, restaurant, spa og meget mere, Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 2,495 kr.

Se tilbudet
1

Hvad er all inclusive glamping på Lefeldtgaard, Sjælland?

Pak kufferten og tag til Lefeldtgaard ved Ringsted for en fredelig glampingtur - mindre end en times kørsel fra København. Glamping er din måde at nyde frisk luft og luksuriøs indkvartering. I Lefeldtgaard skal I bare slappe af og nyde oplevelsen sammen. Indkvarteringen inkluderer brunch og middag, inklusive en madpakke med for det meste friske, økologiske råvarer, som du selv kan tilberede over bålet eller grillen. Lefeldtgaard og Dorotheas Have ligger mellem åbne marker, store skovområder og smukke søer. En familiedrevet glampingplads velegnet til store og små medlemmer af familien. Værtsparret Adraa og Dion Lefeldt har skabt de perfekte rammer for jeres behagelige ophold i Ringsteds natur med store luksustelte, legeplads, trampolin og fodboldbane.
All inclusive glamping på Lefeldtgaard


Hvad er romantisk ophold på Kragerup Gods, Sjælland?

Blot en times kørsel fra København finder du et stykke danmarkshistorie, Kragrup Gods. Det er ikke svært at forestille sig, at Blixen ser store bygninger i Kragerup, omgivet af voldgrave og grønne skovområder, og selvom hun ikke har gået rundt på godset i lang tid, hænger eventyret stadig ved. Kragerup-guderne går 8 generationer tilbage, med bygninger helt tilbage til 1610. I dag er Kragerup Gods et moderne, bæredygtigt initiativ, der driver et aktivt landbrug og åbner døre til historie, begivenheder og stuer. Et sted åbent for offentligheden. Kragerup Gods modtog i 2014 miljømærket "Grøn Nøgle", som markerer godset som CO2-neutralt.
Romantisk ophold på Kragerup Gods