Svendborg

Til dig der har behov for ren afslapning og nydelse i Svendborg

Tree Tents ophold hos Thorseng Nature Resort

Tree Tents ophold hos Thorseng Nature Resort

Tree Tents ophold med økologisk all-inclusive forplejning i de smukke og rolige naturskønne omgivelser i det Sydfynske Øhav. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 3,990 kr.

Se tilbudet


Wellness Glamping hos Thorséng Nature Resort

Wellness Glamping hos Thorséng Nature Resort

Wellness glamping i luksustelte med økologisk all-inclusive forplejning i de smukke og rolige naturskønne omgivelser i det Sydfynske Øhav. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 5,490 kr.

Se tilbudet


Slotsophold på Broholm

Slotsophold på Broholm

Nyd et slotsophold på historiske BROHOLM SLOT, hvor afslapning, gourmet og godt selskab byder dig velkommen. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 2,990 kr.

Se tilbudet
1

Hvad er tree Tents ophold hos Thorseng Nature Resort, Svendborg?

På Thorséng Nature Resort kan du vælge at overnatte i et trætelt over jorden. Her kan du falde i søvn og se på nattehimlen, fuglelydene og naturens dufte. Teltet kommer med sovepose og New Zealandsk fåreskinds liggeunderlag for en luksuriøs naturoplevelse. Alt inklusive, 100 % økologisk antiinflammatorisk mad til hele opholdet, inklusive morgenmad, frokost, kaffe og kage og aftensmad. På Thorséng Nature Resort kan du også gøre brug af wellness-faciliteter såsom saunaer, dampbade, termiske swimmingpools og en privat strand med badebro. Thorséng Nature Resort ligger i naturskønne omgivelser på Tåsinge ved det smukke og fredelige Svendborg, kun et stenkast fra den private strand. Her kan du blive ét med naturen, finde indre ro, se solnedgangen, lytte til fuglenes kvidren, og en helt unik overnatningsmulighed.
Tree Tents ophold hos Thorseng Nature Resort


Hvad er wellness Glamping hos Thorséng Nature Resort, Svendborg?

På Thorséng Nature Resort har du mulighed for at overnatte i naturen, men i ro og mag i en seng i et luksussuite luksustelt. Campingtelte kommer med senge, puder og lagner, rensdyrskjuler om vinteren og vintersoveposer for at holde dig varm hele året rundt. Alt inklusive, 100 % økologisk antiinflammatorisk mad til hele opholdet, inklusive morgenmad, frokost, kaffe og kage og aftensmad. På Thorséng Nature Resort kan du også gøre brug af wellness-faciliteter såsom saunaer, dampbade, termiske swimmingpools og en privat strand med badebro. Thorséng Nature Resort ligger i naturskønne omgivelser på Tåsinge ved det smukke og fredelige Svendborg, kun et stenkast fra den private strand. Her kan du blive ét med naturen, finde indre ro, se solnedgangen, lytte til fuglenes kvidren, og en helt unik overnatningsmulighed.
Wellness Glamping hos Thorséng Nature Resort


Hvad er slotsophold på Broholm, Svendborg?

Med Broholm Slot knejsende over horisonten, er det ingen overraskelse at rette en smule på skørtet, justere slipset og komme til den øverste eventyrskala. For her kan du levende forestille dig aristokrater, der hænger ud i parken eller chatter i deres suiter. Kopier dem på dine eventyr. Broholm Slot byder velkommen med 700 års danmarkshistorie, hvor konger og oldtidsarv er en del af historien. Omgivet af parker, voldgrave og herregårdssøer bærer slottet præg af højsamfundet, der længe havde boet i Broholm. På Broholm Slot møder fortiden vores nutid i en klassisk forening.
Slotsophold på Broholm