Syddanmark

Til dig der har behov for ren afslapning og nydelse i Syddanmark

Kroophold hos Den Gamle Grænsekro

Kroophold hos Den Gamle Grænsekro

I den historiske honningkageby Christiansfeld ligger Den Gamle Grænsekro. Her får du et kroophold med 1-2 overnatninger & 3-retters menu. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 1,450 kr.

Se tilbudet


Wellness Glamping hos Thorséng Nature Resort

Wellness Glamping hos Thorséng Nature Resort

Wellness glamping i luksustelte med økologisk all-inclusive forplejning i de smukke og rolige naturskønne omgivelser i det Sydfynske Øhav. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 5,490 kr.

Se tilbudet


Romantisk ophold på Skrøbelev Gods

Romantisk ophold på Skrøbelev Gods

Skrøbelev Gods er kendt for dets smukke omgivelser & ikke mindst autentiske atmosfære. Tag et ophold for 2 på Langeland. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 1,292 kr.

Se tilbudet


Slotsophold på Broholm

Slotsophold på Broholm

Nyd et slotsophold på historiske BROHOLM SLOT, hvor afslapning, gourmet og godt selskab byder dig velkommen. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 2,990 kr.

Se tilbudet


Hvad er kroophold hos Den Gamle Grænsekro, Syddanmark?

Der er en særlig stemning på det gamle hotel, da der er brudstykker af danmarkshistorie gemt i væggene. Det samme er Den Gamle Grænsekro, hvor kongen, dronningen og kæmpende soldater udfoldede historiske begivenheder på vejen mod det, vi i dag kender som Sønderjylland. Når du træder ind ad dørene til dette gamle hotel, lærer du stedets skjulte historier – men det hele starter selvfølgelig med et moderne, nutidigt udgangspunkt. Den Gamle Grænsekro har ligget i Christiansfeld siden 1600-tallet og har været omdrejningspunkt for byens beboere. Denne kro med kongelige privilegier har været vært for mange historiske begivenheder, og når du besøger Den Gamle Grænsekro vil du opleve, hvordan historie og tradition forenes med en moderne ånd.
Kroophold hos Den Gamle Grænsekro


Hvad er wellness Glamping hos Thorséng Nature Resort, Syddanmark?

På Thorséng Nature Resort har du mulighed for at overnatte i naturen, men i ro og mag i en seng i et luksussuite luksustelt. Campingtelte kommer med senge, puder og lagner, rensdyrskjuler om vinteren og vintersoveposer for at holde dig varm hele året rundt. Alt inklusive, 100 % økologisk antiinflammatorisk mad til hele opholdet, inklusive morgenmad, frokost, kaffe og kage og aftensmad. På Thorséng Nature Resort kan du også gøre brug af wellness-faciliteter såsom saunaer, dampbade, termiske swimmingpools og en privat strand med badebro. Thorséng Nature Resort ligger i naturskønne omgivelser på Tåsinge ved det smukke og fredelige Svendborg, kun et stenkast fra den private strand. Her kan du blive ét med naturen, finde indre ro, se solnedgangen, lytte til fuglenes kvidren, og en helt unik overnatningsmulighed.
Wellness Glamping hos Thorséng Nature Resort


Hvad er romantisk ophold på Skrøbelev Gods, Syddanmark?

Naturen er langsomt ved at vågne op på landet. I den tidlige morgensol trillede fuglene søvnigt, og lyset strakte sig mod jorden. Varmt dugfrit græs, der blæser blidt over trætoppene, får blomsterhovederne til at vippe ædru. Skrøbelevs guder ligger i hjertet af naturen, og også her har du god tid til at vågne op, god tid til at spise, god tid til at gå i naturen og opleve, hvad der venter. Skrøbelev Gods blev bygget i 1669 i udkanten af ​​Rudkøbing og har gennemgået en nænsom restaurering, der kombinerer historie med moderne bekvemmeligheder. I restauranten Riddersalen er der to åbne pejse, der er med til at sætte stemningen til aftensmaden.
Romantisk ophold på Skrøbelev Gods


Hvad er slotsophold på Broholm, Syddanmark?

Med Broholm Slot knejsende over horisonten, er det ingen overraskelse at rette en smule på skørtet, justere slipset og komme til den øverste eventyrskala. For her kan du levende forestille dig aristokrater, der hænger ud i parken eller chatter i deres suiter. Kopier dem på dine eventyr. Broholm Slot byder velkommen med 700 års danmarkshistorie, hvor konger og oldtidsarv er en del af historien. Omgivet af parker, voldgrave og herregårdssøer bærer slottet præg af højsamfundet, der længe havde boet i Broholm. På Broholm Slot møder fortiden vores nutid i en klassisk forening.
Slotsophold på Broholm